شیوه نامه اجرایی انضباطی دانشجویان علوم پزشکی ابلاغ شد

شیوه نامه اجرایی انضباطی دانشجویان علوم پزشکی ابلاغ شد
معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت شیوه نامه اجرایی انضباطی دانشجویان را به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرد.

این شیوه نامه در راستای اجرای آئین نامه انضباطی دانشجویان که از طرف شورای عالی انقلاب فرهنگی به وزارتخانه های علوم و بهداشت ابلاغ شده، از سوی هر دو وزارتخانه تهیه شده است.

شیوه نامه اجرایی انضباطی دانشجویان به دانشگاههای علوم پزشکی مشتمل بر یک مقدمه و پنج بخش و در مجموع شامل ۳۱ ماده، ۱۰ بند و ۸۲ تبصره است که به امضای وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری رسیده است.

همچنین شورای انضباطی دانشجویان علوم پزشکی، کارگروه یکسان ‌سازی فرمهای شورای انضباطی دانشجویان را تشکیل داده است تا از این پس فرمهای پرونده‌های انضباطی با تشکیل پرونده متناسب باشد و امور انضباطی دانشجویان تسریع شود.