به زودی پنجاه میلیارد ریال تجهیزات به بیمارستان های استان تحویل می شود

با پیگیری جدی دانشگاه و موافقت و ابلاغ وزارت بهداشت به زودی معادل پنجاه میلیارد ریال تجهیزات به بیمارستان های استان تحویل داده می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه با اعلام این خبر گفت: این میزان تجهیزات بیمارستانی بالغ بر 3 هزار و سیصد قلم تجهیزات شامل یک هزار و صد تخت بیمارستانی از جمله 1002 تخت بزرگسال 67 تخت اطفال و 31 تخت نوزادان ، 156 برانکارد است.

وی گفت : تعداد 569 دستگاه یخچال 5 فوت و 7 فوت و تعداد 630 دستگاه تلویزیون ال سی دی 32 اینچ و 883 کنسول و تجهیزات جانبی آن خریداری و به زودی بین بیمارستان های استان توزیع می شود.

دکتر کریم اظهار امیدواری کرد مجموعه تلاش های دانشگاه در زمینه ارتقای کیفیت هتلینگ بیمارستان ها که موجب رفاه و آرامش بیشتر مردم می شود، رضایت آنان را در پی داشته باشد.