متوسط درآمد بیمارستان‌های خصوصی10 برابر دولتی است

متوسط درآمد بیمارستان‌های خصوصی10 برابر دولتی است

دبیر مجامع و شوراهای وزارت بهداشت گفت: «مراکز دانشگاهی در نظام سلامت به رغم اینکه فقط یک پنجم اعتبار منابع سلامت به آنها اختصاص دارد، حدود دو سوم خدمات سلامت را ارایه می‌کنند به همین علت متوسط درآمد بیمارستان‌های خصوصی 10 برابر بیمارستان‌های دولتی است.»

حسن امین‌لو افزود: «در حساب‌های ملی سلامت از منابع مختلف برای سلامت پول دریافت می‌شود که این منابع عبارت‌اند از فصل بهداشت از محل بودجه عمومی، بیمه از محل بودجه عمومی، بیمه از سایر منابع و پرداخت مستقیم مردم که مجموع این اعتبارات 23 هزار و 300 میلیارد تومان است.» وی افزود: «تخمین اعتبارات مربوط به حساب‌های ملی سلامت در سال 88 حدود 8/55 درصد این منابع از طریق پرداخت مستقیم مردم و 6/25 درصد از طریق بیمه و بقیه از سایر منابع تأمین می‌شود.»
وی در مورد منابع سلامت غیر فصل بهداشت گفت: «19هزار و 200 میلیارد تومان پول در بیمه‌ها و دردست مردم وجود دارد که از منابع نظام سلامت است و با وجودی که مراکز غیردانشگاهی یک سوم خدمات را ارایه می‌کنند، حدود چهار پنجم اعتبار منابع سلامت غیر از فصل بهداشت به آنها اختصاص دارد.» در حالی که مراکز دانشگاهی با ارایه دوسوم خدمات حدود یک‌پنجم این پول را دریافت می‌کنند و این به این معنی است که متوسط درآمد بخش خصوصی از بیماران، 10 برابر بخش دولتی است و نشان‌دهنده مظلومیت بیمارستان‌ها و مراکز دانشگاهی است.