به مناسبت دهه مبارک فجر - پیمایش دامنه جنوبی سه کل به مسافت 16کیلومتر

برنامه بعدی صعود به کوه پراو می باشد. زمان حرکت بعد از اذان صبح روز جمعه تاریخ 01/12/1393 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می باشد. دیدار با دوستان صخره نورد ،دوشنبه ها ساعت 14:00 پارک شرقی -دیواره زردکوتاه و روزهای پنج شنبه در پارکینگ پارک کوهستان می باشد شرکت کنندگان جهت شرکت در برنامه می توانند با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 8358423 و 09183351263) هماهنگی نمایند.

برابر زمان بندی اعلام شده پس از اقامه نمازصبح روز 17/11/1393 داوطلبین گروه کوهنوردی دانشگاه توسط مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای محمدرضا نجاری به سمت پلیس راه کرمانشاه -بیستون حرکت کردند،پس از  سپری نمودن جاده خاکی به مسافت 2 کیلومتر روبروی پلیس راه ، به عبارتی در ابتدای راه میشه ری ، مسیر کوهپیمایی را از حواشی پادگان حاجی آباد به صورت مورب به سمت شمال غرب در دامنه جنوبی کوه سه کل ادامه دادند در مسیر کوهپیمایی چشمه های چنار، وزمله و گل بسر راطی نمودند و از گردنه کلی عباس به سمت تنگه بزاز خانه و محیط بانی جاده کارخانه سیمان رسیدند.دستگاه G.P.S طول مسیر را  16 کیلومتر در 5/7 ساعت محاسبه نمود.

وزمله

چشمه وزمله