اولین گردهمایی مسئولین دانشگاه با والدین دانشجویان جدید الورود باعنوان" دانشگاه و والدین سایبان مهر دانشجویان " برگزار شد ،

اولین گردهمایی مسئولین دانشگاه با والدین دانشجویان تحت عنوان " دانشگاه و والدین سایبان مهر دانشجویان " جهت والدین دانشجویان جدید الورود سال تحصیلی 94-93 برگزار شد .

در این همایش که به همت اداره مشاوره دانشجویی برگزار گردید رئیس دانشگاه ،معاون فرهنگی دانشجویی ،جمعی از روسا و مدیران دانشکده ها و بیش از 200 نفر از والدین دانشجویان حضور داشتند .

دکتر رضا علی بخشی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه هدف از برگزاری این همایش را ایجاد و افزایش تعامل و ارتباط موثر و مثبت بین والدین ، دانشجویان و دانشگاه عنوان کرد و گفت :  مسئولین دانشگاهی برای ارتقاء سلامت و سعادت دانشجویان نیازمند مساعدت شما والدین گرامی هستند  .

وی با اشاره به اینکه دیندار بودن و توکل به خدا عامل مهمی در پیشرفت و ترقی دانشجویان است ، والدین را به تشویق فرزندان به سمت مسائل دینی فراخواند و با معرفی کانون خانواده و دانشگاه از والدین خواستند با عضویت در کانون مذکور تعامل و ارتباط خود را بادانشگاه حفظ نمایند .

در ادامه دکتر عبدالرضا کردی روانشناس و رئیس مرکز مطالعات خانواده در مالزی و بنیانگذار مرکز رشد و خلاقیت در دانشگاه شهید بهشتی با تاکید بر چگونگی برقراری ارتباط موثر والدین با فرزندان با حفظ رابطه دوستی ، تاثیر ارتباط والدین و دانشجویان در ارتقاء بهداشت روان دانشجویان ، آسیب شناسی فضاهای مجازی برای دانشجویان ، نحوه سوگیری والدین در مورد ارتباط فرزندانشان با جنس مقابل ، آموزش نحوه پیشگیری از مخاطرات دوران دانشجویی مطالبی را ارائه نمود و در پایان به سوالات والدین در خصوص رابطه با فرزندان پاسخ داد.

.کردی 4

کردی 5