رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی: ماموریت‌های مربوط به بیماران قلبی اورژانس در روزهای پر گردو غبار 13 درصد افزایش داشته است.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه از افزایش 13 درصدی ماموریت‌های مربوط به بیماران قلبی اورژانس استان در روزهای پر گردو غبار خبر داد.

صائب مدرسی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، تصریح کرد: وجود گردو غبار در چند روز اخیر در سطح استان موجب افزایش 13 درصدی ماموریت‌های قلبی و نیز افزایش 12 درصدی ماموریت‌های تنفسی اورژانس شده که بیشتر این بیماران را نیز افراد سالمند تشکیل می‌دهند.

مدرسی در همین راستا از همه افراد و بویژه کودکان، سالمندان، افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای مانند بیماران قلبی و تنفسی خواست تا در روزهای پر گردو غبار تا حد ممکن در منزل و یا فضاهای سربسته بمانند.

وی همچنین از همه افراد خواست تا در این روزها از انجام حرکات ورزشی در فضای باز خودداری کنند.

رییس مرکز مدیرت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه همچنین بر مصرف شیر کم‌چرب در این روزها تاکید کرد و افزود: مصرف شیر تا حدی زیادی به ریه در دفع ریزگردها کمک می‌کند.