از پرستاران نمونه استان تجلیل شد

مراسم جشن روز پرستار در سالن شهید نوروزنژاد برگزار شد.

در جشن روز پرستار که صبح روز سه شنبه پنجم اسفندماه در سالن اجتماعات زنده یاد شهید نوروزنژاد در بیمارستان امام رضا(ع) برگزار شد از 97تن از پرستاران نمونه استان تجلیل شد.

فرزانه امیری(کارشناس پرستاری مدیریت پرستاری دانشگاه)، محمد احمدی(پرستار بیمارستان فارابی)، سیروس میرزایی(کارشناس هوشبری بیمارستان امام رضا)فهیمه آقایی(بهیار بیمارستان امام خمینی) و مینا باقرنژاد(پرستار بیمارستان شهیدچمران کنگاور) به عنوان پرستار نمونه معرفی شدند.

همچنین از جهانگیر رضایی و افشین گودرزی بعنوان مربیان نمونه دانشکده های پرستاری و پیراپزشکی و نیز رزیتا حیدری از بیمارستان معتضدی و عزیز رویین تن از بیمارستان حضرت رسول جوانرود به عنوان مترون نمونه مورد تقدیرشد.

در مراسم روز پرستار از 44 نفر از پرسنل پرستاری بیمارستان در شهر کرمانشاه و 39 نفر از پرسنل پرستاری بیمارستان های شهرستان های استان و 2 نفر از پرستاران بخش بهداشت تجلیل شد.

مراسم روز پرستار در ادامه با برنامه هایی متنوع شامل اجرای موسیقی زنده، طنز ، مسابقه و سخنرانی مسئولین دانشگاه با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان استان برگزار شد.