پس از سال ها وقفه ؛ ساخت بیمارستان صحنه ازسر گرفته شد

پس از سال ها توقف ساخت ، ساخت بیمارستان صحنه ازسر گرفته شد.

صبح روز شنبه نهم اسفندماه با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ، معاون درمان نماینده مردم صحنه، هرسین وکنگاور در مجلس شورای اسلامی و مسوولان محلی ادامه سخت بیمارستان صحنه از سر گرفته شد.

در این بازدید که پیمانکار بیمارستان حضور داشت ، دکتر کریم بر تکمیل ساخت بیمارستان بدون وقفه تاکید کردو گفت : پس از وقفه چند ساله احداث این بیمارستان که یکی از مطالبات مردم شهرستان و اولویت های مابود ، سرانجام با رایزنی های صورت گرفته با تامین اعتباری حدود 65 میلیارد ریال موافقت به عمل آمده و بیش از  45 میلیارد ریال آن تامین شده است.

رییس دانشگاه گفت : براساس برنامه ریزی صورت گرفته این بیمارستان ظرف مدت ده ماه باید تکمیل و آماده افتتاح گردد و در این زمینه هیچ وقفه ای پذیرفتنی نیست.

در این بازدید همچنین مسوولان از آزمایشگاه بیمارستان وآزمایشگاه مرکز بهداشت بازدید کردند و در نشستی به برسی مسائل و برنامه های شبکه پرداختند.