ساخت دو خوابگاه جدید در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

معاون فرهنگی دانشجویی ضمن اشاره به اهمیت امکانات خوابگاهی مناسب و نقش آن در  ایجاد انگیزه و بر طرف شدن دغدغه های معیشتی دانشجویان ، خوابگاهها و امکانات رفاهی را مکمل امکانات آموزشی و پژوهشی دانست و بر توسعه فضاهای خوابگاهی و رفاهی مورد نیاز تاکید کرد .
دکتر رضا علی بخشی افزود : با پیگیری های بعمل آمده و مکاتبات صورت گرفته با استانداری کرمانشاه و وزارتخانه ، ساخت دو باب خوابگاه دانشجویی جمعا به ظرفیت 1000 نفر در دستور کار قرار گرفت که از مجموع اعتبارات مورد نیاز استانداری کرمانشاه 20 میلیارد ریال و وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشکی نیز 10 میلیارد ریال آنرا تقبل نموده است .

وی  با تاکید بر نقش بی بدیل خیرین در توسعه امکانات رفاهی و خوابگاهی از خیرین و فعالان اقتصادی برای حضور و مشارکت هرچه بیشتر و سهیم شدن در توسعه زیر ساخت های آموزشی دعوت کرد .

لازم به ذکر است دانشگاه علوم پزشکی با 5 خوابگاه ملکی و یک خوابگاه استیجاری امکان اسکان 1500 نفر دانشجو را فراهم کرده است ، که قدمت بعضی از این خوابگاهها به 50 سال می رسد .