پاداش پایان سال مرخصی همکاران قراردادی ذخیره می شود

برای اولین بار درصورت علاقمندی همکاران قراردادی در سال جاری پاداش مرخصی پایان سال آنان ذخیره می گردد.

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اعلام این مطلب گفت : امسال کل نیروهای قراردادی از محل بند ( واو) همانند نیروهای رسمی و پیمانی حقوق دریافت می کنند.

دکتر ابراهیم شکیبا با تاکید بر اینکه دانشگاه در تلاش است تا همه ی فرایند های اداری مالی این همکاران را همچون کارکنان رسمی پیمانی برنامه ریزی کند

گفت: کارکنان قراردادی نیز همانند آنان مرخصی های خود را ذخیره می کنند تا درپایان خدمت به آنان تعلق گیرد.

وی گفت: این مسآله از چند جهت به سود همکاران قراردادی است چون از سویی فرایندهای آنان به کارکنان رسمی پیمانی نزدیک می شود ونیز پاداش پایان خدمت مرخصی ها به مراتب بیشتر از میزان پرداخت سالانه آن است و نیز تعداد روزهای مرخصی های آنان نیز بیش تر از حالت معمول کارکنان قرار دادی می شود.

دکتر شکیبا گفت: ما به این مسآله به عنوان یک موفقیت و گامی خوب برای کارکنان قراردادی نگاه می کنیم اما در صورتی که به این جمع بندی برسیم همکاران اظهار نارضایتی کنندمی توانیم از آن صرف نظر کرده و به صورت نقدی پاداش مرخصی به آنه در همین سال جاری پرداخت.