بیمارستان صحرایی شهدای شاهو همزمان با یادواره شهدای شاهو برپا شد

بیمارستان صحرایی همزمان با برگزاری یادواره شهدای شاهو برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی به مردم برپا شد.

به گزارش شهد شفا:پیش از ظهر امروز همزمان با برگزاری یادواره شهدای شاهو،بیمارستان صحرایی شهدای شاهو در شاهو برای اراءه خدمات بهداشتی و درمانی برپا شد.

در یادواره شهدای شاهو جمع کثیری از مردم منطقه ،امام جمعه محترم روانسر ماموستا غفوری و امام جمعه محترم جوانرود و سرداران و بسیجیان این منطقه حضور داشتند.

فرزند شهید احمدی ضمن حضور در این یادواره از خاطرات پدر شهید و همرزمانش گفت و در آخر مراسم از خانواده های شهدای این خطه تجلیل به عمل آمد.

همزمان با برگزاری یادواره شهدای شاهو،بیمارستان صحرایی شهدای شاهو که توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه برپا شده بود به اراءه ویزیت به مردم خطه اورامانات پرداختند.

در این بیمارستان متخصصین قلب و عروق ،داخلی،زنان و زایمان،اطفال، پزشک عمومی و  پرستاری و پیراپزشکی حضور داشتند و به مردم خدمات درمانی اراءه کردند.

اعضای سازمان بسیج جامعه پزشکی با حضور در مدارس شاهو اقدام به توزیع بسته های بهداشتی بین دانش آموزان کردند و همچنین  به آموزش بهداشت به شاگردان پرداختند.