ضیافت تکریم متخصصان هرسین و کنگاور برگزار شد

ضیافت تکریم متخصصان شهرستان های هرسین و کنگاور سه شنبه شب نوزدهم اسفند ماه در کرمانشاه برگزار شد.

در این برنامه که به منظور تقدیر از تلاش های متخصصان و قدردانی از خانواده های آنان برگزار گردید حجه الاسلام و المسلمین وحید احمدی نماینده محترم مردم شهرستان های کنگاور ، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی ، محمدی فرماندار شهرستان هرسین ، خسروی فرماندار شهرستان کنگاور و جمعی دیگر از مسئولان این دو شهرستان و معاونان دانشگاه حضور داشتند . دکتر کریم کار در شهرستان ها را دارای اجر معنوی و به وجود آورنده بهترین خاطرات دانست.

رییس دانشگاه علوم پزشکی در این نشست صمیمی با اشاره به توفیقات دانشگاه در عرصه های مختلف به ذکر برخی کاستی ها بخصوص در مورد پرداخت ها به کارکنان و متخصصان اشاره کرد و از برنامه های دانشگاه برای رفع مشکلات سخن گفت.

همچنین روسای شبکه های شهرستان ها و دو تن از متخصصان به نمایندگی از حضار مشکلات خود را مطرح کردند که رییس دانشگاه به آنان پاسخ گفت.