دختران دانشجوی دانشگاه مقام اول مسابقات بستکبال دانشگاه های علوم پزشکی کشور را کسب کردند

تیم بستکبال دختران دانشجو دانشگاه در بین 14 تیم از دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور موفق به کسب مقام اول این مسابقات شد .

رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه در این باره گفت : تیم بسکتبال دانشجویان دختر دانشگاه در رقابت های سراسری دانشگاههای علوم پزشکی در ساری پس از شکست دادن تیم های کردستان - جهرم - گیلان - اهواز در دیدار پایانی نیز با غلبه بر تیم دانشگاه علوم پزشکی تبریزبا شایستگی تمام مقام قهرمانی این دوره از مسابقات را از آن خود کرد .

احمد مظاهری اظهار داشت : روژانو محمودی- سیده آزاده رضوی - مریم باقری - ندا نوریان - الناز تابعی - پریسا بختی - عاطفه عیوضی - مژده خاموشی - فاطمه نجفی - الهه بسامی بازیکنان تیم بسکتبال دانشگاه بودند که خانمها الهه دارستانی - زهرا رضوانی - ایران رحیمی نصب به عنوان سرمربی - مربی و سرپرست آنها را همراهی کردند .

لازم به ذکر است مسابقات بسکتبال دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور با حضور بیش از 150 نفر از دانشجویان در قالب 14 تیم به مدت 8 روز در مجتمع خزر آباد ساری برگزار شد.

ساری