پیام ریاست دانشگاه به مناسبت فرارسیدن سال نو

ای تغییردهنده ی قلب هاوچشم ها

ای تدبیرکننده ی شب وروز

ای تحول دهنده ی حال ها                                           حال مارا به بهترین حال بدل ساز

بهار از راه رسید همراه با تحول طبیعت ،رستن دوباره ،جاری شدن چشمه سارها وآبشار غزلخوانی پرندگان ،سبزینگی وطراوت ،شکوفایی وتازگی ...

بهار با خود نوروز را هدیه می آورد ... این آیین کهن ایرانی که امسال با عطر یاد دردانه ی رسول خدا حضرت فاطمه زهرا (س) همنشین گشته است .

بهارونوروز را پاس می داریم و بر ام ابیها (س) و خاندان گرامی رسول خدا درود می فرستیم  و از پروردگار یکتا بهروزی و سلامت را برای تمامی شما همکاران گرامی خواهانم.

سال 1393 را درحالی به پایان می بریم که با تحول عظیم و انقلاب شگرفی درگستره سلامت همراه بود . طرح ارزشمند تحول نظام سلامت بی شک برای مردم ایران هدیه ی گرانقدری بود که مایه بازگشت سلامت به خانواده های ایرانی و کاهش قابل توجه دغدغه های مالی بیماران وبیمارداران گردید. اما این مهم باتلاش همکاران گرامی مان میسور گشت که رنج و زحمت را برخود روا دیدند تا لباس عافیت را برتن مردمان بپوشانند  که بنده وظیفه خود می دانم قدرشناسانه از همگی تلاشگران این مجموعه تشکر نمایم.

... وسال 1394 را درحالی آغاز می کنیم که لازم می بینیم در مجموعه عظیم دانشگاه علوم پزشکی هدفمندی وبرنامه محوری در اولویت قرار گیرد و در این راستا با تدوین کتاب برنامه سال 1394 که هم اکنون مهیا گشته است با علم و آگاهی پیش برویم.

لذا با اعلام این نکات به عنوان اهداف سال آتی امیدوارم همکاران عزیزم تمام توان خود را در این راستا برداشته و در پایان سال ان شا الله نزد پروردگار مهربان و در پیشگاه مردم شریف سربلند باشم.

1-هدفمندی وبرنامه محوری

2-اجرای پروژه های اقتصادی ودرآمدزایی

3-ارتقاء بهره وری

4-کشف استعدادهای ویژه دانشجویی

5- کشف وهدایت نیروهای توانمند

6- سلامت الکترونیک

7- تقویت مراکز تحقیق وتوسعه

8- افزایش کمی وکیفی آموزش وپژوهش

9- افزایش رضایتمندی

10-تقویت روابط عمومی

11-افزایش مشارکت های مردمی

12- تقویت سازمان های مردم نهاد

13- تقویت امور خیرین سلامت

14- تقویت تعاملات برون سازمانی

15- تقویت دیدگاه درون سازمانی عمودی وافقی

نوروز برای شما و خانواده های ارجمندتان ارمغان آورنده خیرونیکی وسعادت باد.

دکتر حسین کریم

رییس دانشگاه علوم ژزشکی و خدمات بهداشتی - درمانی کرمانشاه