فتح قله های نماز گاه و سه سوک کوه امروله توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

فتح قله های نماز گاه و سه سوک  کوه امروله توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه صعود از جبهه شمالی کوه پراو می باشد. حرکت گروه پس از اقامه نماز صبح روز جمعه تاریخ 11/02/1394 از ساختمان شماره یک دانشگاه می باشد. داوطلبین با مسؤلیت خود جهت شرکت در برنامه می توانند با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 8358423 و 09183351263) هماهنگی نمایند.در ضمن داشتن کارت معتبر بیمه کوهنوردی الزامی می باشد.

کوه امروله:

این منطقه در حوزه استحفاظی سه شهرستان صحنه، سنقر و کنگاور در استان کرمانشاه قرار دارد.

امروله از کلمه امرو و پسوند "له" ترکیب یافته وامرو به گویش کردی همان امرود یا گلابی وحشی است و "له" علامت تصغیر‚ بنابر این امروله به معنی امرود کوچک میباشد واین اسم به خاطر وجود درختان امرود بوده که که بصورت جنگلهای پراکنده در زمانهای پیشین در نقاط مختلف ان دیده شده.

ارتفاع: ارتفاع شهرستان صحنه 1325 متر از سطح دریا میباشد بلندترین نقطه امروله قله نخودچال می باشد.

. اجرای برنامه:

برابر هماهنگی بعمل آمده اول وقت تاریخ 28/01/1394 داوطلبین گروه کوهنوردی دانشگاه توسط مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای نجاری  به سمت شهرستان صحنه حرکت نمودند از ابتدای شهرستان مذکور سمت چپ جاده سنقر –فارسینج-صحنه را ادامه دادیم پس از عبور از روستاهای همت آباد ،کریم آباد به روستای قاسم آباد رسیدیم از آنجا قرار ملاقات را با راننده محترم در روستای کل ویار گذاشتیم با توکل به خدا صعود را شروع نمودیم .

وزش باد همراه با حضور ریزدانه های معلق در ابتدای مسیر مشهود بود .

آقایان از سمت راست:منتظریانی،پردلی،کلانتری،خزایی و داهیم

چشمه گاچال نرسیده به پناهگاه

پناهگاه در منطقه گاچال در ارتفاع 2850 متری که در سال 1370 احداث گردید.

دور نمای پناهگاه

قله نمازگاه  با ارتفاع 3190 متر از سطح دریا