ریاست دانشگاه: ارتقای بهره وری یکی از شاخص های ارزیابی واحدهای دانشگاه در سال 94 خواهد بود

ریاست دانشگاه با اعلام خبر اضافه شدن ارتقای بهره وری  به شاخص های ارزیابی واحدهای دانشگاه در سال 94  از مدیران دانشگاهی خواست ارتقای بهره وری در دانشگاه جدی بگیرند.

دکتر حسین کریم  که در کارگاه ارتقای بهره وری در بوستان دانشگاه سخن می گفت افزود: مدیران دانشگاهی باید علاوه بر  تلاش برای ارتقای بهره وری برنامه های خود برای ارتقای این شاخص را نیز اعلام کنند .

گفتنی است کارگاه ارتقای بهره وری با حضور  مدیران دانشگاه در روز 27 فروردین در بوستان دانشگاه با حضور دکتر شفیع زاده مشاور سازمان ملی بهره وری و عضو هیئت علمی دانشگاه بعنوان مدرس تشکیل شد.