تقدیر مدیر کل امنیتی انتظامی استانداری کرمانشاه از عملکرد دانشگاه در تعطیلات نوروز امسال

مدیر کل امنیتی انتظامی استانداری کرمانشاه از عملکرد دانشگاه در تعطیلات نوروز امسال تقدیر کرد.

در نامه ای که با امضای مدیر کل امنیتی انتظامی استانداری کرمانشاه برای ریاست دانشگاه ارسال شده ، آمده است:

حمد و سپاس بیکران به پیشگاه حضرت احدیت که با استمرار عنایات کریمانه توفیق عطا فرمود تا در طلیعه سال جدید در راستای تحقق منویات مقام عظمای ولایت(مدظله عالی) و دولت کریمه تدبیر و امید در عرصه  خدمت رسانی به مردم و تامین آسایش و انبساط خاطر شهروندان محترم، هم استانی های شریف و مسافرین نوروزی موفق و سربلندتر از گذشته عمل کنید.

بی شک توفیقات، محصول برنامه ریزی و تلاش مجدانه جنابعالی، معاونین و همکاران محترم شما در بخش های مختلف استان است.

لذا به حکم وظیفه بدینوسیله از جنابعالی و مجموعه همکاران خدوم تقدیر، تشکر و سپاسگذاری نموده و از خداوند سبحان توفیقات مضاعف، صحت، سلامتی و عاقبت بخیری را برای کلیه عزیزان مسئلت دارم.