افتتاح نمایشگاه پارک سلامت با شعار ایمنی غذا از مزرعه تا سفره

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، ششمین نمایشگاه بزرگ پارک سلامت با شعار «ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره» پیش از ظهر امروز در شهر کرمانشاه به‌مناسبت هفته سلامت افتتاح شد.

این نمایشگاه که طرح ابتکاری مسئولان بهداشتی استان کرمانشاه است از امروز به‌مدت یک هفته در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی واقع در پارک شاهد کرمانشاه آغاز به‌کار کرد.

ارائه مشاوره و آموزش‌های سلامت، برپایی جنگ‌های شادی، برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری، اجرای مسابقات ورزشی و برنامه‌های نمایشی با حضور هنرمندان مجموعه طنز کرمانشاه 20 از جمله برنامه‌های تدارک دیده شده برای این نمایشگاه است که در قالب 90 غرفه برگزار شده است.

فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در راستای ارتقای سلامت، تامین امنیت سلامت و تدوین شعار «انسان سالم‌محور توسعه پایدار» از اهداف برگزاری این نمایشگاه عنوان شده است.

در این مراسم معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کرمانشاه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از کارکنان دانشگاه و مراکز بهداشت شهر کرمانشاه حضور داشتند.