امام جمعه اسلام آبادغرب در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه : وزارت بهداشت با طرح تحول سلامت در دولت جدید بسیار خوش درخشیده است.

امام جمعه اسلام آبادغرب در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه : وزارت بهداشت با طرح تحول سلامت در دولت جدید بسیار خوش درخشیده  است.

امام جمعه شهرستان اسلام آبادغرب در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی امروز در شهرستان اسلام آباد غرب گفت: وزارت بهداشت با طرح تحول سلامت در دولت جدید بسیار خوش درخشیده و انتظارات بسیاری از مردم برآورده شده است..

حجت الاسلام والمسلمین محمدی پور با اشاره به  آرزوی دیرینه رهبر انقلاب در کمک به افرادی که توان اعمال جراحی ندارند گفت: این برنامه ها اگرچه طاقت فرسا است اما بحمدلله در این دولت به نتیجه رسیده است و می تواند بر تارک دولت تدبیر و امید بدرخشد.

وی با اشاره به جنبه بهداشتی همه دستورات شرعی که به صورت مستحبات و مکروهات آمده است از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی خواست ضمن افزایش میزان تبلیغات و آموزش های عمومی از احادیث دینی نیز در این زمینه استفاده شود.

امام جمعه اسلام آباد غرب درپایان گفت: بایستی خواستار توجه جدی تر مسئولین به انطباق مسائل پزشکی با شریعت شد و در همین راستا تقاضای اعزام سونوگراف زن برای رفاه حال بانوان در اسلام آباد غرب را داشت.