مصرف چیپس و پفک موجب کوتاهی قد کودکان می شود

کارشناس مسوول تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: مصرف مواد غذایی ناسالم همانند نوشابه ها، چیپس و پفک مانع از افزایش قد کودکان می شود.

نیلوفر حیدری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مصرف فرآورده های گوشتی همچون سوسیس و کالباس و فست فودها که با روغن های بسیار و ناسالم تهیه می شود در افزایش بی اشتهایی کودکان موثر است.

وی اظهار کرد: مصرف موادغذایی ناسالم علاوه براینکه موجب اضافه وزن می شود در افزایش سرطان، بیماری قلبی عروقی و پوکی استخوان نیز تاثیرگذار است.

حیدری با اشاره به شعار سازمان جهانی بهداشت با عنوان ایمنی غذا از مزرعه تا سفره در سال جاری گفت: آموزش تغذیه سالم به مردم، شناسایی مواد غذایی سالم و غیرسالم، آموزش روش صحیح تهیه غذا از نکاتی است که در این سال بیش از گذشته مورد توجه قرار خواهد گرفت.

به گفته کارشناس مسوول تغذیه و رژیم درمانی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، محصولی سالم است که بتواند منابع غذایی ارزشمندی همچون آهن، کلسیم و پروتیین موردنیاز را به بدن برساند و فاقد آلودگی های میکروبی باشد.