اخبار

هشدار پلیس فتا نسبت به فروش دارو و مکمل های دارویی در سایت های تقلبی

هشدار پلیس فتا نسبت به فروش دارو و مکمل های دارویی در سایت های تقلبی

سرپرست اداره تشخیص جرائم سایبری پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی نسبت به فروش دارو، مکمل های دارویی، مواد آرایشی و بهداشتی تقلبی در فضای سایبری هشدار داد. 

به گزارش روز شنبه ایرنا از سایت پلیس فتا، سرگرد حمید کیانی به کاربران توصیه کرد در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری، لینک ثبت گزارشات مردمی به پلیس فتا اعلام کنند.

وی اضافه کرد: کاربران بسیاری فریب این دست سایت ها را خورده و اقدام به خرید دارو یا مکمل های دارویی می کنند.

کیانی گفت: گردانندگان این سایت ها برای فروش بیشتر دارو و مکمل های دارویی خود بیشتر به بیماری هایی می پردازند که شهروندان خجالت می کشند برای درمان به مراکز درمانی مراجعه کرده و مشکل خود را با پزشکان در میان بگذارند.

وی افزود: این امر باعث شده که بسیاری از افراد اقدام به خود درمانی کرده و با مراجعه به این سایت ها و در پی توصیه های غیر کارشناسی پزشکان قلابی این سایت ها اقدام به خرید دارو یا مکمل های دارویی از فضای سایبر کنند.

سرپرست اداره تشخیص جرائم سایبری پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی ادامه داد: متخصصان بر این باورند بهترین حالت در استفاده از این محصولات این است که آنها هیچ تاثیری بر بدن فرد نگذارند و حالت نامناسبی که ممکن است روی دهد این است که این محصولات باعث تأثیرات جانبی بدی در بدن فرد شود.

کیانی گفت: در صورت بروز هرگونه بیماری یا مشکل جسمی و روحی بهتر است به جای مراجعه به سایت ها و خرید دارو از فضای سایبر به متخصص امر که پزشک یا روان شناس است مراجعه کنیم و هرگونه دارویی را تحت نظر متخصصین مصرف کنیم.

وی با بیان اینکه فروش اینترنتی دارو های قاچاق، غیر مجاز و تقلبی یکی از جرایم مهم سایبری در جهان است و سلامت مردم و جامعه را تهدید می کند، افزود: با توجه به تهدید سلامت جامعه، از سال 2008 به صورت سالانه (هر سال یک نوبت) طرح پانگه آ اجرا می شود.

کیانی در توصیه به کاربران فضای سایبر گفت: بسیاری از داروها و مکمل های دارویی که در فضای سایبر برای فروش ارائه می شود غیر معتبر هستند و هیچ گونه تاییدیه ای از مراکز ذیصلاح ندارند، در تبلیغات این نوع کالا ها اطلاعاتی از جمله کشور سازنده، شرکت تولید کننده، شرکت وارد کننده و شناسنامه های فنی کالا به هیچ وجه ارائه نمی شود و تنها به مسائل جذاب نظیر خواص معجزه آسا و تأئیدیه های جعلی که اغلب به مؤسسه غذا و داروی آمریکا نسبت داده می شود، اشاره می کنند.

کیانی ادامه داد: فروشندگان این محصولات در فضای سایبر برای تماس فقط یک تلفن اعتباری را ارائه می دهند و برای ارسال محصولات به جای استفاده از کانال های توزیع رسمی از پیک های موتوری استفاده می کنند.

وی به کاربران توصیه کرد نه تنها خود به هیچ عنوان فریب این محصولات را نخورند بلکه هیچ گونه تبلیغی برای این سایت ها و داروها نکنند چرا که تبلیغ این محصولات و این سایت ها جرم است و برابر قوانین با مجرمان برخورد خواهد شد.

کیانی به کاربران و شهروندان گفت: بهترین منبع برای کسب اخبار و اطلاعات پلیس فتا سایت تخصصی این پلیس است و کاربران در صورت برخورد با موارد مشکوک می توانند آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری، لینک ثبت گزارش های مردمی به پلیس فتا اعلام کنند.

۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۴:۵۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید