پیمایش عرضی کوه پراو و دره های آن به مسافت 24کیلومتر توسط گروه کوهنوردی دانشگاه

پیمایش عرضی کوه پراو  و دره های آن به مسافت 24کیلومتر توسط گروه کوهنوردی دانشگاه
برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه صعود به کوه شاهو (شهرستان پاوه) می باشد.
حرکت گروه پس از اقامه نماز صبح روز جمعه تاریخ 25/02/1394 از ساختمان شماره یک دانشگاه می باشد. داوطلبین بامسؤولیت خود جهت شرکت در برنامه می توانند با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 8358423 و 09183351263) هماهنگی نمایند.در ضمن داشتن کارت معتبر بیمه کوهنوردی الزامی می باشد.

پیمایش عرضی یک روزه کوه عظیم پراو  از شمال شرق به سمت جنوب غرب و عبور از منتهی الیه دره های براناژ ،نجوبران و سنقر آباد توسط گروه کوهنوردی دانشگاه .

کوهپیمایی به سبک فوق تا کنون توسط هیچ گروهی به ثبت نرسیده است برنامه با هماهنگی قبلی در تاریخ 11/02/1394 و استفاده از نیروهای داوطلب توانمند اجرا گردید مسافت مسیر 24 کیلومتر در ارتفاعات متغیر طی 12ساعت برآورد گردید ابتدای حرکت از روستای قلعه کیلومتر 6 جاده برناژ که سرشار از رویش گیاهان متنوع و درختان کوهی به سمت جنوب غربی و عبور از منتهی الیه دره های براناژ ،نجوبران و سنقر آباد همراه با موانع صخره ای ،شن اسکی ها ، یخچالهای مهیب و بکر غیر قابل توصیف همچنین قله نمازگاه و چشمه دوزری ، برش عرضی کوه خاتون بان در نهایت روستای چالابه انجام شد.

5

6

آقایان از راست:دبیری،داهیم،پردلی،دکتر یزدان پناه و منتظریانی

7