آزمون استخدامی دانشگاه به تعویق افتاد

آزمون استخدامی دانشگاه که قرار بود جمعه 25اردیبهشت برگزار شود تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاده است.

معاونت توسعه مدیریت و منابع با اعلام این خبر گفت : دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نظر دارد با برگزاری این آزمون  نسبت به بکارگیری نیرو های بهداشتی بصورت حجمی شرکتی اقدام نماید تا این نیروها در قالب شرکت های خدماتی و تعاونی درحاشیه شهر کرمانشاه و شهرستانهای تابعه فعالیت نمایند که ثبت نام متقاضیان آن نیز انجام شده است.

دکتر ابراهیم شکیبا گفت: مقرر شده بود که متقاضیان روز جمعه 1394/2/25 در آزمون شرکت نمایند که برگزاری این آزمون تا اطلاع ثانوی به تاخیر افتاده است.

بهمین جهت ثبت نام کنندگان می توانند با مراجعه به درگاه استخدامی سایت اینترنتی  www. Kermanshah.poorsam.ir. از آخرین اخبار مربوط به این آزمون اطلاع حاصل کنند و از هرگونه مراجعه حضوری یا تلفنی با ستاد دانشگاه خودداری نمایند.

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴