عنوان معاون آموزشی برتر در میان دانشگاه های تیپ دو کشور به دکتر سیاوش وزیری رسید.

معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با ارسال لوح تقدیر،  کسب عنوان معاون آموزشی برتر در میان دانشگاه های تیپ دو کشور را به دکتر  سیاوش وزیری و مجموعه همکاران وی تبریک گفته است.

دکتر باقر لاریجانی در این تقدیر نامه آورده است: اکنون که به فضل الهی و در سایه تلاش ارزنده و همت والای خویش و همکاران گرانقدرتان به کسب رتبه اول در حیطه مدیریت آموزش(معاون آموزشی برتر) دانشگاه های علوم پزشکی تیپ دو کشور بر اساس اطلاعات ارزشیابی طرح راد نایل آمده اید، بدین وسیله از زحمات شما و همکاران محترمتان تقدیر بعمل آمده و از خداوند متعال  آرزوی توفیق روزافزون در تمام مراحل زندگی را برای شما مسئلت می نمایم.