شورای فناوری بالینی دانشگاه در مرکز رشد برگزار گردید.

با ابتکار ریاست دانشگاه  و  به همت مرکز رشد فناوری سلامت و با حضور ارزشمند اساتید بالینی دانشگاه شورای فناوری بالینی کشور در کرمانشاه راه اندازی شد.

در اولین جلسه این شورا که با حضور جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه از جمله دکتر محمدرضا سعیدی، دکتر فیض اله منصوری ، دکتر سید جعفر نوابی ، دکتر علیرضا رای، دکتر محمود رضا مرادی، دکتر فرهاد ارفع ، دکتر علی ابراهیمی، دکتر حبیب اله خزائی، دکتر علی فتاحی، دکتر نجفی، دکتر امیری و دکتر علیرضا موسوی و خانم ها خانم دکتر رزازیان خانم دکتر ماری عطایی و خانم دکتر نسرین جلیلیان برگزار شد دکتر امیری مدیر فناوری دانشگاه ضمن قدردانی از حضور اساتید، به اهمیت و جایگاه فناوری بالینی پرداخت.

.در ادامه دکتر نجفی به ظرفیت های خوب اساتید دانشگاه در حوزه بالینی اشاره کردند و آمادگی دانشگاه را در خصوص حمایت از طرح های فناورانه اساتید بالینی اعلام داشتند.

اساتید بالینی نیز با استقبال از ایده و ابتکار ریاست دانشگاه، به بحث و گفتگو در این خصوص پرداختند و مقرر گردید که اساسنامه جهت این شورا توسط مرکز رشد آماده گردد و جلسات این شورا به طور منظم برگزار گردد.