گروه کوهنوردی دانشگاه خط الرأس کوه شاهو مشرف به شهرستان پاوه را طی نمود.

برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه صعود به کوه آوالان می باشد.
حرکت گروه پس از اقامه نماز صبح روز جمعه تاریخ 08/03/1394 از ساختمان شماره یک دانشگاه می باشد. داوطلبین بامسؤولیت خود جهت شرکت در برنامه می توانند با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 8358423 و 09183351263) هماهنگی نمایند.در ضمن داشتن کارت معتبر بیمه کوهنوردی الزامی می باشد.

داوطلبین برنامه صعود کوه شاهو به اسامی آقایان پٌردلی،منتظریانی ،داهیم ،محمدی و خزایی در اول وقت روز 25/02/1394 توسط خودرو موسو به رانندگی آقای صیدی از ستاد دانشگاه به سمت شهرستان پاوه حرکت نمودند در جبهه شمال شرقی این شهرستان منطقه تفریحی به نام بیدمیری وجود دارد این منطقه چشم اندازو چشمه های متعدی در دامنه کوه دارد که در این زمان از سال دیدنی هستند.

صعود گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ازسراب هولی منطقه تفرجی فوق شروع شد با عبور ازچشمهایی معروف به  کانی سید قنی و هانی ساو مسیر را از طریق خط الرأس به سمت قله  ادامه دادیم وزش باد به نسبت زیاد ولی قابل تحمل بود و هر از چند گاهی خورشید خانم نظر چند ثانیه ای به ارتفاعات بلند این کوه داشت ،گروه کوهنوردی دانشگاه خط الرأس را به سمت جنوب شرق تا قله زاولی (منطقه لاره کاو) ادامه  داد بلندترین ارتفاع قله این کوه  بر اساس دستگاه ارتفاع سنج 3220متر بود بازگشت حرکت گروه به سمت دشت پیازدول  وازطریق دره لار کاوه  که دارای چشمه فصلی کانی له می باشد به وقوع پیوست و در نهایت در ساعت 16:00 ورزش کوهنوردی به پایان رسید و به سمت کرمانشاه حرکت نمودیم به حمد خداوند منان حوالی ساعت 18:30 به ساختمان ستاد دانشگاه رسیدیم و برنامه ختم گردید.

چشمه هانی ساو به اتفاق تنی چند از جوانان ورزشکارمحترم پاوه

چشمه هانی ساو