اساتید نمونه دانشگاه معرفی شدند

در جشن بزرگداشت مقام معلم و استاد که پنج شنبه شب 24 اردیبهشت ماه در تالار انتظار برگزار شد اساتید نمونه دانشگاه معرفی شدند.

در این جشن علاوه بر تقدیر از مقام معلم ازاعضای شورای سیاستگزاری دانشگاه ، اعضای هیأت علمی بازنشسته ، اعضای هیأت علمی ارتقاء یافته ، همکارانی که در برگزاری برنامه های آموزش مداوم همکاری خوبی داشته اند، برندگان مسابقات ورزشی اعضای هیأت علمی و نیز خانم شیرین احمدی کارشناس مسئول واحد ارتقاء دانشگاه تقدیر شد.

در این مراسم همچنین لوح برگزیده شدن دکتر سیاوش وزیری به عنوان معاون آموزشی برتر دانشگاه های عالی تیپ دو کشور به وی اعطاء شد.

در خاتمه  از دکتر علی رضا علی آبادی دکترای تخصصی شیمی دارویی از دانشکده داروسازی ، محمد رسول موحدنیا فوق لیسانس رادیولوژی از دانشکده پیراپزشکی ، دکتر ماری عطایی متخصص بیماری های داخلی از دانشکده پزشکی ، دکتر علی پور متعبد دکترای تخصصی فیزیولوژی از دانشکده پزشکی و دکتر هدایت مرادپور متخصص پروتزهای دندانی از دانشکده دندانپزشکی به عنوان اعضای هیأت علمی نمونه دانشگاه در سال 1393 نیز تقدیر شد.