سرآمد بودن مرکز رشد فن آوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کشور + گزارش تصویری

فناوران و صنعتگران فعال در حوزه سلامت استان با مدیران ارشد دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت دیدار کردند.

در این دیدار که در مرکز رشد و فناوری دانشگاه انجام شد فناوران و فعالان صنعت سلامت استان به بیان نظرات، پیشنهادات و مشکلات خود پرداختند.

در ابتدای این جلسه دکتر امیری مدیر فناوری دانشگاه ضمن اشاره به ضرورت و جایگاه اهمیت فناوری سلامت گزارشی از عملکرد مرکز رشد فناوری سلامت را برای شرکت کنندگان تشریح کرد.

آقای دکتر علیزاده از دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت نیز ضمن تقدیر از فعالیت های صورت گرفته، مرکز رشد فن آوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را مرکزی فعال و پیشروتر از سایر مراکز رشد کشور دانست.

خانم دکتر کیانفرنیز در این دیدار به تشریح فعالیت ها و حمایت های دفتر توسعه فن آوری سلامت وزارت بهداشت از فناوران پرداخت.

همچنین  مدیران گروه دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت از نمایشگاه علمی فناوری دانشگاه بازدید کردند.

در این نمایشگاه علاوه بر فناوران، صنعتگران فعال سلامت نیز حضور داشتند.

گزارش تصویری این رویداد را ببینید.

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۵