طرح موضوع آسیب های اجتماعی در دومین کنگره آموزش بهداشت و ارتقای سلامت

دومین کنگره بین المللی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت و ششمین کنگره ملی روز سه شنبه در تالار انتظار کرمانشاه آغاز شد.

دبیر اجرایی این کنگره به خبرنگار ایرنا گفت: در این کنگره میهمانانی از کشورهای امریکا، انگلستان، فرانسه، افغانستان، ازبکستان، اوکراین، قزاقستان و عمان حضور دارند.

بهزاد کرمی متین اظهار کرد: در حاشیه این کنگره چهار کارگاه آموزشی توسط معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و درمان و نیز متخصصین این رشته برگزار می شود همچنین در مجموع 90 سخنرانی خواهیم داشت که 20 مورد از این سخنرانی ها کلیدی هستند.

دبیر اجرایی دومین کنگره بین المللی آموزش بهداشت و ارتقای سلامتی گفت: 700 مقاله و500 پوستر به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است.

کرمی متین گفت: این کنگره تا 31 اردیبهشت ماه به مدت چهار روز ادامه دارد و حدود 900 مهمان خواهیم داشت.

وی اهداف برگزاری این کنگره را تعامل میان جامعه دانشگاهی ایران با جهان در زمینه ارتقای سلامت و نیز رسیدن به راهکارهای بهبود ارتقای سلامت و بهداشت عنوان کرد.

کرمی متین گفت: در این کنگره 10 اولویت را برای به بحث گذاشتن تعیین کرده ایم اما اولویت اصلی ما طرح موضوع رفتارهای پرخطر است که در استان کرمانشاه نیز یکی از آسیب های اجتماعی بشمار می آید.