کلنگ بخش تصویربرداری مرکز آموزشی درمانی فارابی به زمین زده شد+ گزارش تصویری

کلنگ بخش تصویر برداری مرکز آموزش درمانی فارابی صبح امروز با حضور ریاست دانشگاه معاونین و جمعی از مدیران به زمین زده شد.

دکتر کریم در این  مراسم  گفت: بخش تصویر برداری این مرکز با متراژ 570متر  شامل mRI ،سی تی اسکن ، رادیولوژی ،سونوگرافی و بخش تحقیقاتی آموزش و پژوهشی تا 4 ماه آینده به بهر برداری می رسد. وی اضافه شدن این مرکز را کمک بسیار خوبی برای استان دانست و افزود: با راه اندازی این مرکز بار MRIو تصویر برداری مراکز دیگر کم و گام بزرگی در توزیع خدمات تشخیصی و درمانی برای استان برداشته می شود.

رییس دانشگاه پیشرفت های مرکز آموزشی درمانی فارابی را قابل ملاحظه دانست و گفت :بخش زنان ؛ ICU و اتاق عمل این مرکز نیز جزء الویت های در دست اقدام است و افتتاح این مراکز گشایش بزرگی در خصوص کمبودتخت های ICU  استان خواهد بود.

دکتر کریم به راه اندازی کلینیک مرکز آموزشی درمانی فارابی اشاره کرد  و گفت :در آینده ای نزدیک کلینیک این مرکز با مساحت 1900 متر ساخته خواهد شد و به ارایه خدمات به مردم استان می پردازد.

30-