تایید رشته کارشناسی ارشد آموزش بهداشت برای کرمانشاه

با تایید اولیه بورد آموزش بهداشت به زودی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می تواند در مقطع کارشناسی ارشد آموزش بهداشت وارتقای سلامت دانشجو بپذیرد.

رییس دانشکده بهداشت کرمانشاه با اعلام این مطلب گفت: در حاشیه برگزاری کنگره بین المللی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت با برگزاری نشستی با اعضاء بورد ،تایید اولیه افزودن این رشته به دانشکده بهداشت صورت گرفت.

دکتر یحیی پاسدار این موفقیت را یکی از دستاوردهای برگزاری کنگره دانست وگفت: با اضافه شدن این رشته تعداد رشته های کارشناسی ارشد دانشکده بهداشت به پنج رشته می رسد.

وی از احتمال پذیرش دانشجو در مهرماه خبر داد و گفت :بدین ترتیب دانشجویان مستعد منطقه  می توانند در شهر و منطقه خود به تحصیل در این رشته ادامه دهند .

وی همچنین از پذیرش دانشجو در مقطع Ph.D بهداشت محیط خبر داد و گفت : به زودی در دانشکده بهداشت نسبت به پذیرش دانشجویان در این مقطع اقدام خواهد نمود.