دور دوم نشست برنامه ریزی و پایش برنامه های معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد

دور دوم نشست برنامه ریزی و پایش برنامه های معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

صبح روز پنجشنبه سی و یکم ادیبهشت ماه رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن حضور در معاونت بهداشتی دانشگاه با آغاز دور دوم پایش ها به بررسی مصوبات دور گذشته پرداخت.

دکتر کریم در این نشست ضمن تقدیر از تلاش همکاران در برگزاری برنامه های هفته سلامت بر برنامه ریزی و تعمیق برنامه های هفته تاکید کرده و از اعضای دبیرخانه دایمی خواست تا هرچه سریعتر از همینک برنامه ریزی های خود را آغاز کنند.

در این جلسه اعضا ضمن بررسی نقاط ضعف و قوت برنامه های این هفته به بررسی مواردی از جمله مخاطبان ، نحوه ارایه خدمات ، داشتن هدف و تشریح شرح وظایف برنامه ها برای سازمان های مختلف و سایر موارد پرداختند.

بررسی پروژه های حوزه معاونت ازجمله تعمیرات خانه های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی روستایی ، شهری و... ، توجه به بحث زیباسازی در ساخت و تعمیرساختمان ها ، بهیود استاندارد تجهیزات و فضای فیزیکی درکلیه واحدهای ارایه خدمات ،  تلاش در جهت تقویت پایگاه های مراقبت مرزی و ارتقای پرونده سلامت الکترونیک و تله مدسین شهرستان پاوه به کل استان ازجمله برنامه های این نشست بود.

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۴