پیاده روی خانوادگی دانشجویان ، کارکنان و خانواده های دانشگاه علوم پزشکی

پیاده روی خانوادگی دانشجویان ، کارکنان و خانواده های دانشگاه علوم پزشکی بمناسبــــت هفته خوابگاه ، پیاده روی دانشجویان ، کارکنان و خانواده های علوم پزشکی  در روز جمعه 1/3/94 همزمان با میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار  برگزار شد.

رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه هدف از برگزاری این مراسم را توسعه فرهنگ سلامت و ترویج ورزش همگانی به عنوان تامین کننده سلامت روان و جسم و همچنین تشویق دانشجویان و کارکنان به تحرک و پویایی ذکر کرد .

احمد مظاهری گفت : برنامه های ورزشی متنوع و شادی در ایام هفته خوابگاه در سطح خوابگاهها تدارک دیده شده که طبق برنامه زمانبندی شده اجرا خواهد شد .

در این همایش پیاده روی که از درب ساختمان شماره یک دانشگاه آغاز و در پارک غربی طاقبستان به پایان رسید . در طول مسیــر بسته های پذیرایی با شعار (( محیط زیست باید پاکیزه بماند )) به شرکت کنندگان اهداء شد و در پایان به قید قرعه 3 دستگاه دوچرخه به آقای حجت اله محرابی و خانم ها فاطمه اکبری تبار  و زهرا اکبر آبادی تقدیم شد.

پیاده روی 10

پیاده روی 11