دکتر کریم: با پیشرفت فعلی در آینده نزدیک جزء برترین دانشگاه های کشور خواهیم شد

ریاست دانشگاه در نشست پایش مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با اشاره به تلاش مجموعه کارکنان دانشگاه و نیز حمایت های همدلانه مسئولین گفت: با توجه به روند روبه رشد کنونی و حفظ آن ظرف سه سال آینده دانشگاه کرمانشاه در ردیف بهترین دانشگاههای کشور قرارخواهد گرفت.

دکتر حسین کریم گفت: روند پرشتابی در دانشگاه برای توسعه پیش گرفته شده ، که اولویت اول آن فراهم کردن زیر ساخت هاست. هرچند که برای حفظ این شتاب  و پیشرفت مسایل زیادی وجود دارد، اما امیدواریم با کمک مقام های استانی این مسئولیت را به انجام برسانیم.

رئیس دانشگاه در ادامه این سخنان با اشاره به پایش  واحدهای تابعه دانشگاه گفت: این پایش ها سنگ محکمی است تا بتوانیم فعالیتهای واحدهای تابعه را ارزیابی و نقاط قوت و ضعف آنها را پیدا کنیم.

وی  انتظارات از مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه را  با توجه به تیم توانمند ، مدیریت شاخص  و نیز کارشناسان فعال و زبده شاغل در آن را بالا دانست و افزود: امیدواریم که فعالیت ها و برنامه های این مرکز  برای دیگرشهرستانها و واحدها بعنوان الگو معرفی شود .