جذب اولین محقق پسادکترای مهندسی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

با موافقت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان با فعالیت پژوهشی و آموزشی دکتر فیروز سلامی در گروه آموزشی فیزیک و مهندسی پزشکی با عنوان محقق پسادکترای مهندسی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موافقت شد.

جذب این محقق پسا دکترا به منظور جذب متخصصین و دانشمندان برجسته ایرانی در خارج از کشور  صورت گرفته و کلیه اعتبارات مورد نیاز و حقوق مشخص شده برای این آن توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان پرداخت می شود.

گفتنی است  آقای دکتر فیروز سلامی دانش آموخته و محقق برجسته ایرانی فارغ التحصیل از دانشگاه میلان ایتالیا است که قرار است به مدت یک سال در گروه آموزشی فیزیک و مهندسی پزشکی دانشگاه زیر نظر دکتر وهاب دهلقی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به فعالیت پژوهشی و آموزشی بپردازد.

۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۴۰