گروه کوهنوردی دانشگاه 23کیلومتر از خط الرأس کوه آوالان(از جنوب به شمال) را طی نمود.

برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه متعاقب تهیه کارت بیمه ورزشی (کوهنوردی)برخی از داوطلبین محترم کوهنورد اعلام می گردد.

داوطلبین برنامه صعود کوه آوالان به اسامی آقایان پٌردلی،دکتر شیبت زاده ،داهیم ،خزایی ،بهرامیان و عبدی  در اول وقت روز 08/03/1394 توسط مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای صیدی از ستاد دانشگاه همراه با ریزگردهای مزاحم به سمت سد گاوشانی (جاده سنندج) حرکت نمودیم حوالی آن منطقه از سه راهی سربنو به سمت غرب تغییر مسیر دادیم و از روستاهای نجف آباد و کوله ساره عبور کردیم و در نهایت بعد از 19 کیلومتر جاده فرعی آسفالته به روستای سرچی رسیدیم . از آنجا با راننده محترم قرار ملاقات را در روستای نشوروسطی گذاشتیم صعود گروه کوهنوردی دانشگاه  از جنوب دامنه کوه به سمت شمال شروع شد و جهت مقابله با ریزگردها ادامه مسیراز خط الرأس قله های فرعی دنبال شد .قله با ارتفاع 2926 متر فتح گردید و ادامه راه پایکوب خط الرأس ما را به چشمه و پناهگاه و در نهایت به روستای نشور هدایت نمود.مسافت طی شده 23 کیلومتر برآورد گردید بعد از اتمام کوهنوردی مسیر بازگشت به سمت ستاد دانشگاه را انتخاب گردید با توکل به خدا در ساعت 15:15 به ساختمان ستاد دانشگاه رسیدیم و برنامه ختم گردید.