حضور هیأت رئیسه دانشگاه در مجمع انجمن دانشجویی ابن سینا در صبح روز جمعه

نخستین مجمع انجمن علمی آموزشی دانشجویی ابن سینا صبح روز جمعه هشتم خرداد ماه در سالن اجتماعات مرکز توسعه برگزار شد.

در این نشست که ریاست دانشگاه ، معاون آموزشی ، پژوهشی ، امور بهداشتی و غذا و دارو حضور داشتند ، دانشجویان به تشریح ساختار ، اهداف و برنامه های انجمن پرداختند.

دکتر حسین کریم نیز در این نشست بر بهره برداری از پتانسیل دانشجویان در پیشبرد اهداف و امور دانشگاه تأکید کرد.

این انجمن که از آبانماه سال 1393 به منظور بهبود وضعیت آموزشی کار خود را آغاز نموده ، هدف کلی خود را بهبود آموزش و تقویت توان ارتباطی دانشجویان تعریف کرده است.

هدفمند سازی فعالیت ها ، تمرین مدیریت و مسئولیت پذیری ، ایجاد فضای مناسب برای اوقات فراغت در مسیر ارتقاء و کشف استعدادها و ایجاد فضای انگیزشی در میان اعضاء از جمله اهداف دیگر این انجمن است که چشم انداز خود را پیشگامی در عرصه فعالیت های علمی دانشجویی در دانشگاه های علوم پزشکی کرمانشاه و سراسر کشور تعریف کرده است.

اعضای این انجمن در سه کمیته آموزش پزشکی و مشاوره EDC ، سلامت عمومی و کمیته مهارت فعالیت می نمایند.