دانشگاهیان فردا با گامهای مصمم در خیابان های کرمانشاه حاضر می شوند.

راهپیمایی یوم اله 22 بهمن، از ساعت 10 صبح در تمام شهرستانها، بخش ها و مراکز پر جمعیت استان کرمانشاه برگزار می شود.
ت

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان کرمانشاه با صدور اطلاعیه ای ضمن تبریک فرا رسیدن  یوم اله 22 بهمن، روز عزت و افتخار ملت بلند همت و غیرتمند ایران اسلامی، اعلام کرد راهپیمای حماسی و دشمن شکن یوم اله 22 بهمن، روز پنجشنبه همزمان با سراسر کشور با حضور گسترده آحاد مردم شهید پرور استان از ساعت 10 صبح در تمامی شهرستانها، بخشها و مراکز پر جمعیت استان برگزار خواهد شد.

در این اطلاعیه آمده است: یوم اله 22 بهمن به تعبیر امام راحل عظیم الشان، سرآغاز حکومت اله بر جهان، سر آغاز پیروزی ملت بزرگ ایران بر مستکبران و غارتگران، برچیده شدن دستگاه ستمگری طاغوتیان، بر افراشته شدن پرچم عدالت اسلامی و بیداری مستضعفان است و مردم آگاه و غیور استان کرمانشاه همچون گذشته با حضور گسترده در این ر اهپیمایی مهم، اندک امید دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب را نا امید خواهند کرد.

در این اطلاعیه از عموم مردم فهیم و ولایتمدار استان بویژه خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، جانبازان، آزادگان، روحانیون، فرهنگیان و دانش آموزان، اساتید و دانشجویان، کسبه، بازاریان و اصناف، کارکنان ادارات و ارگانها و اقلیتهای دینی دعوت شده با شرکت در راهپیمایی یوم اله 22 بهمن، عهد و پیمانی دوباره با آرمانهای حضرت امام خمینی (ره) و شهدای گرانقدر انقلاب و دفاع مقدس ببندند.

دراین اطلاعیه آمده که مراسم راهپیمایی 22 بهمن در شهر کرمانشاه راس ساعت 10 صبح از مبادی میدان آزادی و سه راه 22 بهمن به سمت چهار راه بسیج برگزار خواهد شد.