دکتر امامی رضوی:طرح سلامت الکترونیک در شهرستان پاوه پیشرفت چشمگیری داشته است

صبح امروز دکتر امامی رضوی قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاهها طی نشستی با امام جمعه پاوه و مسئولان بهداشتی به بررسی مشکلات این شهرستان  در حوزه سلامت پرداخت.

در این نشست امام جمعه با تاکید بر اینکه یکی از مطالبات جدی مردم شهرستان تسریع در ساخت بیمارستان این شهرستان می باشد ضمن

برشمردن برخی موانع برای ادامه ساخت بیمارستان از مسئولان خواست که برای برداشتن این موانع تلاش کنند.

دکتر امامی رضوی ضمن تشکر از خدمت دست اندرکاران طرح تحول نظام سلامت در این شهرستان خواهان استمرار و نظارت بیشتر بر این طرح شد .

وی مهمترین نکته در این زمینه را رضایت مردم دانست و گفت: با توجه به مرزی بودن و همچنین قرار گرفتن آن در منطقه محروم این شهرستان نیازمند خدمت بیشتری است .

قائم وزیر بهداشت اجرای این طرح را یک کار ویژه و موفق اعلام کرد و گفت: طرح سلامت درشهرستان پاوه پیشرفت چشمگیری داشته که در شهرستانهای دیگر شاهد این پیشرفت نبوده ایم .

وی از خانه بهداشت روستای نوریاب بازدید کرد و بهورزهای این مرکز عملاً اطلاعات لازم را در مورد طرح سلامت الکترونیک برای ایشان تشریح کردند.

دکتر امامی رضوی همچنین قول داد که پیگیر مشکلات بیمارستان پاوه خواهند بود.