معدوم سازی بیش از 4 تن داروی قاچاق و غیر بهداشتی

بیش از 4 تن داروی قاچاق و تقلبی در کرمانشاه معدوم شد.

بازرس ویژه معاونت غذا و دارو  با اعلام این خبر گفت: این داروهای تقلبی که در بازرسی های سال گذشته معاونت غذا و داروی دانشگاه کشف شده شامل پودرهای بدن سازی،داروهای مخدر،داروهای چاق و لاغری، مواد آرایشی بهداشتی غیر مجاز، عرقیات و گیاهان دارویی سنتی غیر قابل مصرف و شیر خشک های فاسد است که روز شنبه 23 خرداد ماه با حضور نماینده ارگان های ذیربط امحا و معدوم شد.

دکتر پوریا ترکمن با اشاره به استراتژی جدید معاونت غذا و داروی دانشگاه برای تمرکز بر جمع آوری و امحای داروها و مکمل های تقلبی از پلمپ 65 مرکز  عرضه کالاهای سلامت محور غیر مجاز در سال گذشته خبر داد.

وی ضمن تاکید بر تشدید بازرسی ها در سال جاری از همکاری نیروی انتظامی، پلیس اماکن و ستاد مبارزه با مواد مخدر با معاونت غذا و داروی دانشگاه برای برخورد با متخلفان تقدیر کرد.