هر خانه بهداشت یک مرکز مبارزه با ایدز

برای مقابله با ایدز نباید به مراکز ویژه پیشگیری از این بیماری بسنده کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این مطلب گفت: باید تلاش کنیم تا تمام مراکز از جمله مراکز بهداشتی درمانی،مرکز آموزشی درمانی، مطب های خصوصی و تمام خانه های بهداشت به مرکز مشاوره و مبارزه با ایدز تبدیل شود.

دکتر حسین کریم با اشاره به اینکه آموزش و کنترل مهمترین راه برای کنترل و مقابله با AIDS/HIV است گفت :از جمله برنامه های دانشگاه حساس سازی مراجع مهم و نیز مسئولان است به گونه ای که بیماری ایدز به بصورت دغدغه همگانی به حساب آید و همه برای مقابله با آن مشارکت داشته باشند.

دکتر کریم که در نشست پایش و برنامه ریزی حوزه معاونت امور بهداشتی خواستار توجه جدی تر اصحاب رسانه ها، اعضای هیات علمی ، تشکل های دانشجویی و سازمان های مردم نهاد به این مقوله و همکاری بیشتر آنها با دانشگاه جهت فرهنگ سازی ، آگاهی بخشی و حساس سازی جامعه در خصوص تبعات این بیماری شد.

۶ تیر ۱۳۹۴ ۱۴:۱۰