مسابقه کتابخوانی به مناسبت ماه مبارک رمضان

جهاد دانشگاهی و مرکز قرآن و عترت دانشگاه به مناسبت ماه مبارک رمضان مسابقه کتابخوانی (نور) را برگزار می نمایند .

این مسابقهویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان کرمانشاه برگزار می شود و سوالات آن از کتاب حجت الاسلام و المسلمین قرائتی استخراج می شود.

به برندگان این مسابقه جوایزی به این شرح اهدا خواهد شد

نفر اول = 1200000 ریال

نفر دوم = 900000 ریال

نفر سوم = 600000ریال

نفر چهارم تا دهم = 300000 ریال

جایزه به نفراتی اهداء می گردد که حد نصاب بیش از 80% نمره را کسب نمایند .در صورت برابر بودن امتیاز ، نفرات برتر به قید قرعه انتخاب می شوند .

زمان برگزاری مسابقه سه شنبه 23 تیرماه 94 ، ساعت 12/30 می باشد و کارکنان علاقمند می توانند جهت دریافت دانلود کتاب تا روز شنبه 20/4/94 به آدرس دانشگاه :www.kums.ac.ir و معاونت فرهنگی دانشجویی :www.vc_students.kums.ac.ir مراجعه فرمایند . لازم به توضیح است سئوالات مسابقه درروز سه شنبه 23 تیرماه از ساعت 30/12 الی 13 قابل رویت و پاسخگویی است .