دکتر کریم خبر داد : آغاز پرداخت معوقه همکاران در طرح تحول نظام سلامت از اوایل هفته آینده

بخش کثیری از کارانه همکاران در طرح تحول نظام سلامت از اوایل هفته آینده تا حدود ده روز دیگر پرداخت می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که به منظور تامین منابع مالی پرداخت کارانه همکاران در تهران به سر می برد با اعلام این خبر گفت: پس از انجام مراحل ثبت در سامانه قاصدک و تایید بیمارستان ها توسط وزارت بهداشت و تامین مالی صورت گرفته ، پرداخت کارانه مبتنی بر عملکرد همکاران بیمارستان ها از این هفته آغاز وبه ترتیب برای پرداخت به آنان به بیمارستان ها تخصیص داده میشود.

دکتر حسین کریم همچنین از رایزنی برای رفع نواقص وکاستی های این طرح خبر داد وگفت: باارائه پیشنهادات توسط دانشگاه ها و بررسی در معاونت درمان وزارت بهداشت به زودی مشکلات و نارسایی هایی که در طرح وجود دارد  و نیزدغدغه همکاران رده های مختلف انشاالله برطرف خواهد شد.

دکتر کریم همچنین از تشکیل جلسه مشترکی در صبح روز جمعه دوازدهم تیرماه در حوزه ریاست و با حضور مدیران و دست اندکاران مربوطه خبر داد .

شاهو
۱۳۹۴/۰۴/۱۳