برگزاری سلسله نشست های پرداخت کارانه در ستاد دانشگاه

نشست برنامه ریزی اجرای دستورالعمل پرداخت کارانه مبتنی بر عملکرد به طور مستمر در دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست ها که با حضور کار گروهی متشکل از ریاست دانشگاه ، معاون توسعه مدیریت و منابع ، معاون درمان ، مدیر درمان ، مدیر اعتباربخشی بیمارستان ها و تعدادی دیگر از دست اندرکارن مربوطه برگزار می شود ،در صبح روز جمعه مسئولین شهرستان های اسلام آباد غرب و جوانرود و نیز مدیران بیمارستان های امام رضا (ع) و نیز بیمارستان آیت ا... طالقانی در نشست حضور یافتند.

صبح روز شنبه مدیران شبکه های سرپل ذهاب ، گیلانغرب و هرسین و آنگاه مدیران بیمارستان های امام علی (ع) ، دکتر محمد کرمانشاهی و فارابی نیز سایز بیمارستان ها و شبکه ها در نشست حاضر شدند.

9
8
7
6