تلاش دانشگاه برای عدالت در پرداخت کارانه های مبتنی بر عملکرد

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تشکیل کارگروهی در نشست های مکرر برای نزدیک شدن به عدالت در پرداخت ها تلاش کرده است.

عضو کارگروه پرداخت مبتنی بر عملکرد دانشگاه با اعلام این خبر گفت: جلسات در دو روز متوالی جمعه و شنبه برگزار گردید و در این نشست مسئولان هر 17 بیمارستان استان حضور یافتند و پرداخت کارانه مبتنی بر عملکرد پزشکان و پرسنل بررسی شد و با سامانه قاصدک کنترل گردید.

محمودکاظمی افزود: در این کارگروه در راستای عدالت در پرداخت ،میزان پرداختی های بین مراکز را یکسان سازی گردید.

وی با تأکید بر اینکه در کارگروه با جرح و تعدیل صورت گرفته ، کارانه پزشکان و سایر کارکنان به عدالت نزدیک شده است گفت: میزان پرداختی مدیران نیز متناسب با سایر پرسنل تعیین گردید.

مدیر اعتبار بخشی بیمارستان ها گفت: به بیمارستان ها فرصت داده شده است تا ظرفت 2 تا 3 روز آینده اسناد مربوطه را به کارگروه تحویل دهند و اعتبارات لازم را اخذ نموده و کارانه شش ماهه دوم سال 93 را به همکاران پرداخت نمایند.