بازدید رئیس کل دادگستری و دادستان از دانشگاه

دکتر عدالتخواه رئیس کل دادگستری استان و ملکی دادستان استان صبح روز یکشنبه میهمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بودید.

در این نشست که در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد نخست دکتر کریم ، رئیس دانشگاه به تشریح پاره ای از اقدامات دانشگاه در حوزه عمرانی ، تجهیزاتی ، بهداشتی و درمانی پرداخت .

ساخت بیمارستان 54 تختخوابی ، احداث پردیس دانشگاه ، پروژه های بیمارستانی ، خانه های بهداشت ، تجهیزات پزشکی  مختلف از جمله پروژه هایی بود که ریاست دانشگاه در این نشست به آن اشاره کرد.

آنگاه میهمانان با حضور در مرکز آموزشی ، درمانی فارابی از ساختمان در حال تکمیل سایت MRI ، و نیز بخش زنان 2 بیمارستان بازدید و در نشستی با مدیران و تعدادی از اعضای هیأت علمی شرکت نمودند.

در این نشست دکتر عدالتخواه ضمن اظهار خرسندی از حضور در دانشگاه و بازدید از این بیمارستان بر ارتباط مستمر و دوسویه دانشگاه با دستگاه قضا تاکید کرد و گفت: بستر توسعه سلامت در جامعه باید افزایش پیدا کند تا ما از جامعه ای سالم برخوردار باشیم.

وی آنگاه به تبادل نظر درخصوص مباحث تخصصی مرتبط با سلامت به ویژه سلامت ، روان و قضا به بحث و تبادل نظر پرداخت .

درپایان این نشست نیز دکتر کریم با ارائه پیشنهادهایی از جمله حضور نماینده اداره کل دادگستری در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی و نیز شورای نظارت بر درمان خواستار گسترش ارتباطات و نیز استمرار در بازرسی هایی این چنین گردید.