شورای دانشگاه تشکیل شد

شورای دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه ، معاونان آموزشی و پژوهشی و روسای دانشکده ها صبح روز چهارشنیه بیست و چهارم تیرماه در سالن اجتماعات حوزه ریاست برگزار گردید.

در این نشست مطالبی همچون اصلاحیه نحوه پرداخت کمک هزینه شرکت در همایش های علمی و کارگاه های پژوهشی خارج از کشور ، مدرسه تابستانی ، اولین همایش ملی دانشجویان دکترای تخصصی پزشکی از جمله مباحثی بود که در حوزه معاونت تحقیقات و فناوری مورد بحث قرار گرفت.

واگذاری داروخانه  بیمارستانی به دانشکده داروسازی و تغییر کاربری داروخانه مرکز تحقیقاتی پزشکی جامعه نگر آموزشی و تحت پوشش دانشکده داروسازی ، تغییرات اساسی سلف سرویس دانشکده های پرستاری مامایی و پیراپزشکی ،روند جذب نیرو های متعهد خدمت دستیاری و نحوه پرداخت حق الزحمه پرسنل مدرسان غیر هیات علمی نیز از جمله مباحث مطرح شده در این نشست بود.

۲۴ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱

علی
۱۳۹۴/۰۴/۲۹
0

بهتر بود عنوان شورای هیئت علمی را بکار برده میشد تا شورای دانشگاه!!!!

نازی(اتش)
۱۳۹۴/۰۴/۳۱
0

بهتر است عمق نگر واز بودن به شدن بیندیشد که در این روند فرا خلاقیت عمل گرایی لازم است نه بازی با کلمات .. فرق شورای هیت علمی باشورای دانشگاه چند تا واژه بی ارزشه