دکتر قره گوزلو به عنوان مدیر اطلاع رسانی پزشکی و شبکه پژوهش معرفی شد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه دکتر فرامرز قره گوزلو را به عنوان مدیر اطلاع رسانی پزشکی و شبکه پژوهش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انتخاب نمود.

دکتر فرید نجفی در ابلاغ مذکور آورده است: امید است با اتکاء بر خداوند استفاده از تجارب ارزنده خود و همچنین بکارگیری نیروهای متخصص و متعهد در پیشبرد امور موفق باشید.

دکتر قره گوزلو که دارای مدرک دکترای تخصصی بهداشت حرفه ای است 20 سال سابقه عضویت در هیأت علمی دانشکده بهداشت را دارا بوده و بیش از 42 مقاله در کنگره های داخل و خارج ارائه نموده است.

گفتنی است مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و شبکه پژوهش از جمله سه مدیریت تعریف شده در چارت جدید معاونت تحقیقات و فناوری است که حوزه ای گسترده تر از عنوان پیشین یعنی عنوان ریاست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد را داراست.

افشین
۱۳۹۴/۰۴/۲۵
2

واقعا تبریک می گویم ایشان از بهترین و شایسته ترین اشخاص دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هستند.

سحر یاسمی
۱۳۹۴/۰۴/۲۷
5
0

انصافا از شخص مناسب و دارای کمالات اخلاقی و دارای رتبه علمی در معنای واقعی استفاده شده انشاالله خداوند ایشان رو در این کار یاری کنند

سهیلا رستمی
۱۳۹۴/۰۴/۳۰
0

با تبریک و آرزوی موفقیت برای انتخاب شایسته ایشان . موفق و پایدار باشید.