آگهی استخدام نیروهای خدماتی برای داروخانه های بیمارستان های دولتی

متقاضیان با در دست داشتن مدارک و مستندات فوق و کپی شناسنامه و کارت ملی حداکثر تا تاریخ 20 مرداد 94 به معاونت معاونت غذا و دارو، دفتر مدیریت دارو و مخدر واقع در سرخه لیژه روبروی دانشکده داروسازی مراجعه نمایند.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قصد دارد از طریق شرکتهای خدماتی تعداد محدودی نیروی واجد شرایط را جهت انجام امور خدماتی در داروخانه برخی از بیمارستان های تابعه جذب نماید.این بیمارستانها شامل بیمارستان های امام رضا(ع)، بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی و بیمارستان شهید چمران کنگاور می باشد.

متقاضیان می بایست دارای شرایط زیر باشند:

1- عدم سوء سابقه و داشتن حسن شهرت.

2- عدم اعتیاد و وابستگی به مواد مخدر

3- حداکثر سن 35 سال.

4- دارای حداقل مدرک دیپلم.

5- آشنایی با مهارت های هفت گانه کامپیوتر.

6- آشنایی با نسخه خوانی و نسخه پیچی، انبارداری و قوانین و مقررات بیمه ای و دارای حداقل 2 سال سابقه کار در داروخانه.

تاریخ آزمون متعاقبا اعلام خواهد شد.

۷ اَمرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۲۹

امیدرحمت ابادی
۱۳۹۴/۰۵/۰۷

باسلام حضور شما وخسته نباشید بصورت شرکتی بعدش امحتانش کیه