گردهم آیی مدیران آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی منطقه یک کشور در کرمانشاه

جلسه کمیسیون بررسی موارد خاص منطقه ی یک کشوری هفتم مردادماه برای اولین بار به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دفتر معاونت آموزشی برگزار گردید.

این کمیسیون متشکل از مدیران آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی آبادان ، اهواز ، ایلام ، دزفول،علوم بهزیستی و توانبخشی ، کردستان ، کرمانشاه ، لرستان ، همدان ، بهبهان و شهید بهشتی بود که با حضور دکتر طاهر خانی معاون امور دانشجویان مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و نیز دکتر سیاوش وزیری معاون آموزشی و دکتر احسان صادقی مدیر آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار گردید.

دکتر طاهرخانی در این جلسه که با خیر مقدم معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آغاز گردید، به بررسی مسائل و مشکلات و چالش های مربوط به دانشجویان و آموزش و نیز چگونگی حل و فصل آئیننامه ها و دستورالعمل ها پرداخت.

گفتنی است که اعضای این کمیسیون در ششم مرداد ماه به بازدید از واحدهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پرداختند و در جریان تغییرات و عملکرد معاونت آموزشی در چند سال اخیر قرار گرفتند.